Medewerkers

Mijn naam is Kristel van der Heijden, geboren en getogen in Son en Breugel en vanaf 1 mei 2018 ben ik werkzaam in het mooie Erp bij Fysiotherapie Vigor. Ik ben er op de dinsdag en vrijdag en heb erg veel zin om jullie op de best mogelijke manier te helpen en te begeleiden.

Naast mijn werk als fysiotherapeute, ben ik zelf ook nog met plezier fanatiek bezig op de tennisbaan. Vanuit mijn eigen interesse in sport, vind ik het vanzelfsprekend leuk om sport gerelateerde klachten te onderzoeken en behandelen, maar ook andere doelgroepen vind ik erg leuk om te doen en juist de afwisseling spreekt mij erg aan.

Mijn naam is Isa Hanegraaf, geboren in Erp. Sinds 2020 werk ik als fysiotherapeut. Waar ik mijn passie voor gezondheid bewegen en mensen goed in kwijt kan.

Als fysio vind ik het leuk om samen met jou op zoek te gaan naar mogelijkheden in plaats van enkel te focussen op de klachten. Samen gaan we op zoek naar mogelijke oorzaken maar belangrijker nog naar mogelijke oplossingen voor een optimale fysieke. Zelf vind ik mijn uitlaatklep in het krachthonk of door lekker buiten een stukje te lopen of fietsen.

Dit jaar heb ik me naast fysiotherapie ook bijgeschoold tot lifestylecoach. Een lifestyle coach kan mensen help  met chronische vermoeidheid, burn outs, diabetes, overgewicht of mensen met een gezondheidsdoel. Ik werk op een holistische manier wat betekent dat je bij een gezondheidsprobleem gaat kijken  naar de invloed die lichaam en geest op elkaar hebben. Er is aandacht is voor je, voeding, slaap. mentale welzijn, fysieke welzijn en ontspanning. Deze factoren staan sterk met elkaar en met je gezondheid verbonden en vragen dus ook een algehele aanpak. Waardoor er een algehele fitheid ontstaat.