Over Fysiotherapie Vigor

Vigor staat voor levendigheid, activiteit en kracht. En dat is precies wat wij doen bij fysiotherapie Vigor. Op een actieve en krachtige manier je levendigheid optimaliseren.

Van de zin ‘daar moet u maar mee leren leven’ gaan onze handen jeuken. Voor ons is dan de uitdaging des te groter om toch nog eens verder te kijken dan daar waar de pijnklachten zich uiten. Vaak heb ik mensen met schouder of rugklachten kunnen helpen door niet alleen naar de schouder of rug te kijken, maar naar het totale plaatje van stand en beweging. Kijk onder behandelingen in welke vormen wij iets voor je kunnen betekenen.

“Samen staan we sterk en maken we bewegen weer leuk.”

Over Ivonne

Ivonne van Heijningen-Vissers Fysiotherapie Vigor 

Mijn naam is Ivonne van Heijningen – Vissers, geboren en getogen in Erp, Noord-Brabant.

Na het behalen van mijn diploma voor sportinstructrice heb ik vanaf 2001 lesgegeven bij onder andere Het Sportiom te ’s Hertogenbosch en Souplesse te Erp. Daarna heb ik achtereenvolgens de opleiding tot sportmasseur via het Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS) en Fysiotherapie aan de Hogeschool Tim van der Laan doorlopen.

Na werkervaring in verschillende praktijken in Heeswijk-Dinther en Uden en een jaar in het Bernhoven ziekenhuis te Veghel,  heb ik besloten om een eigen praktijk aan huis te starten.

Geen wollige aanpak of symptoombestrijding, maar uitgebreid onderzoek en geen genoegen nemen met voor de hand liggende oplossingen. Een echte no-nonsens aanpak waarbij je als patiënt zelf actief wordt betrokken.